E-mail
Petra V.

Petra V.

Debrecen24 év

Kedves Szülők!

Várnagy Petrának hívnak, 22 éves vagyok. A Debreceni Egyetem - Gyermeknevelési és Gyógypedagógia Kar csecsemő - és kisgyermeknevelő szakán végeztem. Jelenleg gyógypedagógia szakon tanulok levelező tagozaton.
Röviden arról,hogy miről is szól a kisgyermeknevelő szakma és miért gondolom, hogy alkalmas lennék arra, hogy az Ön gyermekére vigyázhassak és foglalkozhassak vele.
Pályaválasztásom során lényegesnek tartottam, hogy olyat válasszak,amit élvezettel csinálok. Számomra ez a gyerekek világába valósul meg. A gyermekek iránt érzett szeretetem a bölcsődei gyakorlataim során bontakozott ki leginkább. Leendő kisgyermeknevelőként sikerélményt jelentett/jelent (a gyakorlatok során), amikor a gyermek jókedvvel jön, napközben jól érzi magát, tevékeny, játéka oldott, felszabadult. Ha már otthon is jó érzéssel emleget bennünket, esetleg szerepjátékában is megjelenít, - ha örömmel vesz részt a foglalkozásokon, - ha a szülő tanácsot kér és ad a véleményünkre, - ha látjuk, hogy a szülő elégedett és eredményesnek véli munkánkat; jólesik pozitív visszajelzésük, megerősítésük, - ha a gyermeknek olyan élményt adunk a nap folyamán, amely pozitív élményhez juttatja és a szülőt azzal fogadja, hogy lelkesen meséli mit csinált aznap, - ha egy már óvodás gyermek visszalátogat hozzánk… Kezdő nevelőként (akkoriban még gondozó) furcsa volt a zsivaj, a nyüzsgés, a sírások, a konfliktusok, a sok kérdés - kérés egyszerre, a sok jel; nehéz volt az osztott figyelem megvalósítása… Sokszor nehéz, mert valótlan lenne azt állítani, hogy könnyű.
Leendő szakemberként a gyermekek szüleivel való kapcsolattartást is fontosnak tartom, hiszen az ő általuk kapott ismereteket a gyermek fejlődésének érdekében tudom hasznosítani. Folyamatosan alkalmazom a már korábban tanult elméleti – gyakorlati (órán elsajátított tananyag) ismereteket.
Fontosnak tartom, hogy a szülővel és a gyermekkel is jó kapcsolatot tudjak kialakítani.
Amennyiben meggyőző volt az ismertetőm, kérem írjon, kérdezzen az alábbi email címen: petravarnagy9gmail.com

Köszönöm, hogy elolvasta.

Telefonszám: csak tagok számára látható

FacebookInstagram

0 ajánlja
Munka

Idő: egyedi megállapodás alapján (azonnali kezdés)

Bentlakásos bébiszitter: megbeszélés kérdése

Gyermekvigyázás
  • A saját otthonomban is vállalok felügyeletet

  • Foglalkozom fogyatékkal élőkkel

  • Jól kijövök a háziállatokkal

  • Kimehetünk a szabadba a gyerekekkel

  • Be tudok vásárolni

  • Tudok főzni

  • Tudok takarítani

  • Van jogosítványom

  • Van autóm

  • Nem dohányzom

 

Szívesen foglalkoznék

  1. Csecsemőkkel, 0-1 éves korig

  2. Kisgyermekekkel, 2-3 éves korig

  3. Óvodásokkal, 4-6 éves korig

  4. Kisiskolásokkal, 7-11 éves korig

  5. Tinikkel, 12-18 éves korig

 

Legfeljebb 2 gyerek

Végzettség

Egyetem

Intézmény: Debreceni Egyetem - Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar

Szakirány: csecsemő - és kisgyermeknevelő

Nyelvek: magyar