E-mail
Renáta N.

Renáta N.

Budapest24 év1 év tapasztalat

Üdvözlöm! Nemes Renáta vagyok. 22 éves. Pszichológus tanácsadóként dolgozom tinikkel és gyerekekkel. A Mental- Mentor Centrum (Budapest) társtulajdonosa vagyok, itt töltöm a mindennapjaimat a gyerekekkel, tinikkel, gyakornokként, és kreatív fejlesztéssel. Vőlegényemmel élek a 4. kerületben. Jogosítvánnyal rendelkezem, így mobilisan tudok mozogni.

A pszichológia alapképzést 2018-ban kezdtem a Pécsi Tudomány Egyetemen, angol nyelven, ahol 2021-ben szerzem diplomámat.A pszichológia idegen nyelvű képzést eredetileg azért választottam, hogy a külföldi kliensek kezelése mellett nemzetközi szinten is alkalmazható szakmai tudást szerezhessek.

Azt érzékelem, hogy a mai gyorsan változó világunkban az általam is képviselt emberi értékek, normák, érzelmi intelligencia sok esetben háttérbe szorultak, ezért egy „emberségesebb” működés megtámogatása képezi motivációm alapját. Tanulmányaim mellet nagy hangsúlyt szeretnék fordítani mind az önismereti mind pedig a szakmai szerepem fejlesztésre. Folyamatos tanulással és továbbképzésekkel szeretném bővíteni eddigi tudásomat. A szülők és gyermekek számára egyaránt szeretnék fejlesztő, hasznos segítséget nyújtani, különböző módszereket alkalmazva kreatívan és játékosan.

Szabadidőmet egy újonnan induló projekt megálmodásával és megalkotásával töltöm, a Mental -Mentor Centrum nevet viselő, Egészség-Pszichológiai és Oktatási Központban. A centrum azért jött létre, hogy emberileg és szakmailag is tehessünk, generációkon átívelően, az egyénekért, a társas kapcsolatokért, a rendszerekért, a közösségekért, az elveszni látszó emberi értékekért, a változásért, az egyén és társadalom mentális egészségért. A gyorsan változó világunkban én úgy látom, hogy a sikeresség kulcsa az egyéniségben rejlik. Az egyéniségünk kibontakoztatásához és fejlesztéséhez azonban az önismeret és az önismeretünk fejlesztése elengedhetetlen. Így a folyamatos tanulás, megújulás, változás (az élő szervezetekre jellemző) mindennapi életünk természetes részét kell, hogy képezze. Egy közösség tagjaként, a tapasztalati tanulás mellett elköteleződve, vallom, hogy nem csak az számít, hogy kik vagyunk, hanem legalább annyira fontos az is, hogy kivé szeretnénk válni, és azért mit vagyunk hajlandóak megtenni. Ahhoz, hogy lépést tudjunk tartani a külvilág által diktált gyors és folyamatos változásokkal és életünket sikeressé és boldoggá tehessük, a megváltozott körülményekhez való gyors és rugalmas alkalmazkodó képességünket (reziliencia) is fejlesztenünk kell.

A sport szeretete a testi és lelki töltődéshez, mindig is fontos szerepet tölt és töltött be az életemben, ezért a mentális és fizikai kapcsolatokról okleveles csoportos fitnesz- instruktor és oktatóként tanulhattam és tapasztalhattam meg többet.

Továbbá a tanulmányaim során érdeklődésem a különböző kutatási területek felé is irányul, elvégeztem a Ráczkeresztúri Drogrehabilitációs Intézet által meghirdetett drogprevenciós képzést, és ugyanitt önkéntes munkát is végeztem. A Mária Rádió, Függő Kérdések című műsorában néhány alkalommal és mostmár társ műsorvezetőként is dolgozom.

Érdeklődésem továbbá, az intézményes keretek között és /vagy magán praxisban végzett terápia felé is irányul, ezen belül pedig a gyermek- klinikai és egészségpszichológia irányzat érdekel a leginkább. Hiszem, hogy a tanulás és fejlesztés játékos és egyben szakmai is tud lenni!

Egyetemi éveim előtt, 5 évig önkéntes voltam az AFS Magyarország- Nemzetközi Exchange Alapítványnál, ahol új kapcsolatokra, barátságokra leltem, új szemléletmódot, és fegyelmet tanulhattam. Főbb tevekénységeim közé́ tartoztak a programok és szabadidős tevékenység szervezése a cserediákok részére, mentorálás, irodai adminisztratív feladatok ellátása, valamint tanulmányaim megalapozására szolgáló idegen nyelvű kommunikáció fejlesztése. A kreatív feladatok, prezentációk készítése,- előadása , a különböző családokhoz elhelyezett diákok támogatása, csapatba való összekovácsolása is az önkéntes munkám részét képezte.

Mindig is nyitott voltam és vagyok a különböző kultúrák megismerésére és megértésére, ezért szabadidőmben és több mint 5 évig, kínai és német nyelvet is tanultam, kihelyezett hétvégi iskolában, ami a kreativitásomat, kitartásomat és a hatékonyabb időgazdálkodásomat segítette.

Alapfokú Zeneművészeti Klasszikus Zene és Jazz képzés során a zongora és művészet világába is betekintést nyertem.

Pontos, megbízható és kreatív fiatal vagyok, aki a mai trendeket is követi, így átlátva és megértve a fiatalok nyelvét és problémáikat. Ha úgy érzi, hogy gyermeke egy biztonságos, jó hangulatú kreatív módon szeretné eltölteni szabadidejét, keressen bátran kérdéseivel bizalommal! Rugalmas beosztásban is tudok felügyelni, játékosan és kreatívan fejleszteni, sokféle és változatos tanulást segítő módszereket alkalmazva, így a szülő és gyermek is saját környezetében otthonosan mozogva élvezheti az értékes szabadidőt és veheti igénybe a fejlesztő szolgáltatásokat.

Angol nyelven is vállalok kreatív fejlesztést és felügyelést!

Telefonszám: csak tagok számára látható

FacebookInstagram

0 ajánlja
Munka

Idő: egyedi megállapodás alapján (azonnali kezdés)

Bentlakásos bébiszitter: megbeszélés kérdése

Tapasztalat: 1 év

Gyermekvigyázás
  • A saját otthonomban is vállalok felügyeletet

  • Foglalkozom fogyatékkal élőkkel

  • Jól kijövök a háziállatokkal

  • Kimehetünk a szabadba a gyerekekkel

  • Be tudok vásárolni

  • Tudok főzni

  • Tudok takarítani

  • Van jogosítványom

  • Van autóm

  • Nem dohányzom

 

Szívesen foglalkoznék

  1. Csecsemőkkel, 0-1 éves korig

  2. Kisgyermekekkel, 2-3 éves korig

  3. Óvodásokkal, 4-6 éves korig

  4. Kisiskolásokkal, 7-11 éves korig

  5. Tinikkel, 12-18 éves korig

Végzettség

Egyetem

Intézmény: Pécsi Tudomány Egyetem

Szakirány: Pszichológia angol nyelven (Psychology)

Képzések: elsősegély tanfolyam

Nyelvek: angol, magyar, német