E-mail
Jessica T.

Jessica T.

Budapest27 év2 év tapasztalatfrom 350 HUF egy hónapra

Üdvözlöm!
Tormási Jessicának hívnak. 25 éves vagyok energikus, kreatív, és korom ellenére hatalmas érzelmi intelligenciával, és élettapasztalattal rendelkezem!
Hol is kezdjem ezeknek az alátámasztását.!
Iskoláim elvégzését cukrász tanulóként kezdtem. És természetesen el is végeztem. Illetve mellette egyszerre az érettségit is elvégeztem.
Az ötlet édesanyámtól adódóan indult. Ő hobbiból kezdte el a forma torták készítését, ma már saját cukrász üzeme van! Nagyon nagy kreativitással rendelkezem, meg spécizve egy annál is nagyobb kézügyességgel! Tudni kell a rólam hogy családom nagy része is ugyan ebben a sorban áll! Ugyanis Nagypapám mai napig megtalálható az interneten mint Németh János Agancsfaragó művész, nagyon büszke vagyok rá, és hogy volt kitől örökölnöm ezt a hatalmas lehetőséget az életbe!
2015-be elmentem egy jobb agyféltekes rajz tanfolyamra ahol meg mutattam rajzaimat a tanárnak, és meg kérdezte tőlem hogy miért is jöttem én ide?! Sokszor mikor olyan érzelmi fázisba vagyok a vers írás sem áll távol tőlem, családomnak, szeretteimnek! Így tényleg azt hiszem hogy valami csoda az amit én kaptam az életbe!
Édesapámat sajnos 18 éves koromban elvesztettem! A 2 házasságából volt akkor egy 10 hónapos öcsém, akit szinte én neveltem, óvtam hisz az anyukájának muszáj volt dolgoznia.
Nővéremnek 3 gyerkőce van, így 3 szoros nagynéni is vagyok, természetesen ott is minden időt és lehetőséget kihasználtam hogy velük lehessek!
Nagyon szeretem és meg értem a gyerekeket!
3 évig éltem francia országba ott is egy magyar 9 éves kisfiúra vigyáztam 1,5 évig! Nagyon szerettük egymást, szinte testvéri viszony alakult ki közöttünk. És a szülők is már családként tekintettek rám.
Ez idő alatt elvégeztem egy műkörmös, egy smink tetováló iskolát is. Jelenleg kozmetikusnak tanulok, amit remélem januárba el is végzek.
Így emellett keresek egy olyan állást amit szívesen és szívvel tudok végezni ezért is jelentkeztem az állás hirdetésre. Január közepétől!
Nagyon szeretem az időmet gyerekek, és állatok között tölteni, hisz hatalmas szeretett tudnak nyújtani azoknak akik megérdemlik.
Illetve még szeretek a szabadban túrázni, kirándulni. És mindig ki találok valami újat magamnak ami a következő célom lehet az életbe.
Nagy vonalakban ez lennék én és az eddigi életem.🙂

Telefonszám: csak tagok számára látható

FacebookInstagram

0 ajánlja
Munka

Idő: egyedi megállapodás alapján

Ár: from 350 HUF egy hónapra

Bentlakásos bébiszitter: megbeszélés kérdése

Tapasztalat: 2 év

Gyermekvigyázás
  • A saját otthonomban is vállalok felügyeletet

  • Foglalkozom fogyatékkal élőkkel

  • Jól kijövök a háziállatokkal

  • Kimehetünk a szabadba a gyerekekkel

  • Be tudok vásárolni

  • Tudok főzni

  • Tudok takarítani

  • Van jogosítványom

  • Van autóm

  • Nem dohányzom

 

Szívesen foglalkoznék

  1. Csecsemőkkel, 0-1 éves korig

  2. Kisgyermekekkel, 2-3 éves korig

  3. Óvodásokkal, 4-6 éves korig

  4. Kisiskolásokkal, 7-11 éves korig

  5. Tinikkel, 12-18 éves korig

 

Legfeljebb 2 gyerek

Végzettség

Gimnázium

Szakirány: Cukrász, körmös, sminktetoválo

Képzések: elsősegély tanfolyam

Nyelvek: magyar