E-mail
Gergő H.

Gergő H.

Budapest37 év21 év tapasztalat500-1500 HUF egy órára

Kedves Szülők!

14 éves korom óta látom el az Édesanyámat, aki akkor 45 évesen aneurizma miatt 43 napig kómába került, 2001-re megtanult újra járni, végül epilepsziás rohamok miatt visszaesett olyannyira, hogy igaz járni nem tud, de napi szinten 140 alkalommal állítom fel őt, hogy az izmai ne sorvadjanak el, esténként tornáztatom. A nap 24 órájában felügyelem, vigyázok rá, ápolom, etetem, itatom, tisztázom, foglalkoztatom, feladatokkal látom el, ezen felül a fő hobbinknak élünk, ami a futást jelenti (kerekesszékével indulunk versenyeken). A 24 órás ellátás mellett itthonról fejlesztőként dolgozom, biztonságtechnikai eszközökhöz írok programokat, amik az eszközök felparaméterezéséért felelősek. A 21 éves betegápolás által Édesanyám ellátása az életem részévé vált, mi így vagyunk teljesek. Tudom és látom, hogy minden ember külön egyedi esetnek számít, mindenkit ki kell ismerni ahhoz, hogy kitapasztalhassuk, hogy nála hogyan/milyen módszerekkel lehetünk eredményesek bármilyen téren. Édesanyámnál több praktikát, trükköt találtam ki az évek során, ha nem akarja a gyógyszert bevenni vagy enni, esetleg ha nem ismer fel és meg van ijedve. Ezek a praktikák, trükkök mindig személyre szabottak. Gyors alkalmazkodóképességemnek köszönhetően bármelyik gyerekkel gyorsan szót értek és a legnehezebb eseteket is tudom kezelni a megfelelő trükkök, praktikák segítségével.
Mivel hétközben általában itthon vagyunk, ezért a lakásomban (Örs vezér terétől 1 km-re lakunk a Pongrátz Gergely térnél Zuglóban) 2-3 órás felügyeletet szívesen vállalok. A gyerekek az empátiám, hozzáállásom és kedvességem miatt általában szeretnek, akit eddig rám bíztak, legtöbbször haza sem akart menni. :)
Úgy gondolom, hogy az, hogy mindeközben Édesanyámmal is foglalkozom, nem hátrány, hanem előny lehet, hogy a gyermekek a beteg emberek láttán képesek legyenek az empátiára és bámulás, értetlenkedés vagy közöny/elidegenedés helyett a toleranciát, együttérzést részesítsék előnyben.

Üdvözlettel: Hodovánszki Csaba

Telefonszám: csak tagok számára látható

FacebookInstagram

0 ajánlja
Munka

Idő: egyedi megállapodás alapján (azonnali kezdés)

Ár: 500-1500 HUF egy órára

Bentlakásos bébiszitter: nem érdekel

Tapasztalat: 21 év

Gyermekvigyázás
  • A saját otthonomban is vállalok felügyeletet

  • Foglalkozom fogyatékkal élőkkel

  • Jól kijövök a háziállatokkal

  • Kimehetünk a szabadba a gyerekekkel

  • Be tudok vásárolni

  • Tudok főzni

  • Tudok takarítani

  • Van jogosítványom

  • Van autóm

  • Nem dohányzom

 

Szívesen foglalkoznék

  1. Csecsemőkkel, 0-1 éves korig

  2. Kisgyermekekkel, 2-3 éves korig

  3. Óvodásokkal, 4-6 éves korig

  4. Kisiskolásokkal, 7-11 éves korig

  5. Tinikkel, 12-18 éves korig

 

Legfeljebb 2 gyerek

Végzettség

Egyetem

Intézmény: ELTE

Szakirány: Informatikai Kar

Nyelvek: magyar