E-mail
Judit S.

Judit S. bébiszittert keres

Budapest
  • MentésElmentve

Kedves segítők!
Nagyon-nagyon szeretném megtalálni azt az 1-2-3 lelkes, szeretteljes, talpraesett személyt, aki a segítségünkre lenne kb. azonnal.. 🙏 Van két cuki középsúlyos értelmi fogyatékkal, némi autizmussal és egyéb finomságokkal élő kisfiam, 9 és 11 évesek,akiknek a gondozása belőlem már minden erőt kivett... Örökmozgó, eleven kis gyerekek, epilepszia vagy egyéb kísérő betegségük nincs, gyógyszert nem szednek. 2 éve egyedül nevelem őket, van még egy csodálatos 15 éves nagylányom is, akinek gyakorlatilag se anyja, se apja, mert minden kapacitást a két fiú köt le. Sokszor hirdetek, igen. Nem azért, mert rossz fejek vagy kibírhatatlanok vagyunk. Nagyon nehéz stabil segítőket találni, a legtöbben, akik eddig a segítőink voltak többnyire gyógypedagógus hallgatók, akik szívesen gyakorlatoztak nálunk, de aztán, ahogy befejezték a sulit elhelyezkedtek a szakmában, sokan külföldön. A fiúk nagyon édesek, de nagyon sok velük a "macera", nem lehet egy embernek bírni. Ezért szeretnék 2-3 segítőt magunk köré, akikkel együtt ez bírható lehetne. Így be lehetne osztani, melyik napokon ki, kik vannak a gyerekekkel.
Nagyon örülnék, ha egymásra találnánk néhány olyan lelkes jelentkezővel, akik akár csak nyárig a segítségünkre tudnának lenni, életmentő lenne! Napközben a fiúk egy speciális iskolába járnak, így jellemzően délutánonként, este kellene melléjük a segítség, a 3.kerületben lakunk. Természetesen a hosszabb távú együttműködésnek még ennél is jobban örülnék, de minden megoldás érdekel! Nem feltétlen szakembert keresek, bárkit szívesen fogadunk, aki hívást érez a feladatra! ❤️
A részletekkel kapcsolatban keressetek bátran!
Segítségül, hogy el tudjátok képzelni, milyen is nálunk, olvassátok szeretettel egy kedves volt segítőnk megéléseit velünk kapcsolatban:

"Egy évet töltöttem a fiúk mellett. Nem csak időszakosan vigyáztam rájuk, hanem a családdal együtt éltem. Nagyon sok szeretetet és tapasztalatot kaptam tőlük. Nagy vágyam volt, hogy taníthassak ami teljesült is, mivel egy jó iskolában tudtam elhelyezkedni. Ennek ára az volt, hogy nem tudtam tovább maradni mellettük. Sok jó emlékem született velük. Ha tudok és időm engedi szeretem meglátogatni őket a mai napig is.
Levi egy örökmozgó kisfiú. Rá mindig számíthat az ember ha egy kis kaladra meg friss levegőre vágyik. Bármikor kapható egy kis sütésre- főzésre, na meg persze annak elfogyasztására. Levihez szükség van jó nagy adag határozottságra, de amint ráéreztem a lényére könnyebben teltek a napok.
Bálint egy szeretet gombóc. Imád összebújni, lassú sétákat tenni és jókat hintázni. Kis Buddhaként a napra nézve meditál sokszor.
Előttük nem találkoztam ''fordított'' gyerekekkel. A fiúkhoz nem gondolom, hogy gyógypedagógia hozzáértésre van szükség. Elég ha az ember nyitott feléjük, figyel és szeretettel gondoskodik róluk."

Telefonszám: csak tagok számára látható

FacebookInstagram

Munka

Idő: egyedi megállapodás alapján

év: 16-99 év

Gyermekvigyázás
  • Saját otthonában is vállal felügyeletet

  • Foglalkozik fogyatékkal élőkkel

  • Jól kijön a háziállatokkal

  • Ki tud menni a szabadba a gyerekekkel

  • Be tud vásárolni

  • Tud főzni

  • Tud takarítani

  • Van jogosítványa

  • Van autója

  • Nem dohányzik

Végzettség

Nyelvek: magyar