E-mail
krisztina l.

krisztina l. bejárónőt keres

Budapestfrom 2500 HUF egy órára
  • MentésElmentve

Sziasztok!

Takarítónőt keresek a XI.kerületben a Móricz Zsigmond körtérnél lévő 50 négyzetméteres lakásba. A lakásban három szoba van és mindegyikben van egy pici fürdőszoba (2-3 négyzetméteres) és három konyharész van.

Havonta egyszeri takarításról lenne szó, ami házvezetési feladatokat NEM tartalmaz (pl.nincs mosogatás vagy teregetés vagy pakolás stb.).

CSAK takarítás: gépek tisztán tartása (mosogatógépek, hűtők, 1 db sütő), wc-k/mosdókagylók/zuhanyzók takarítása, szükség esetén ajtók/csempe lemosása, padló felmosás/porszívózás (pvc illetve járólap van a padlón, szőnyeg nincs), szükség szerint pókhálók leszedése.

Kb.fél évente egyszer plusz egy alkalommal ablakpucolás, radiátorok letakarítása, bútorok letörlése, egyéb havi szintű takarítást nem igénylő feladatok (pl.külső ablakrácsokon pókháló leszedése).

A feladat alkalmanként kb.4-5 órát vesz igénybe, ezért 12 ezer forintot tudunk fizetni. A félévente egyszeri egyéb takarítást külön beszélnénk meg, attól függően, hogy milyen típusú feladatok gyűltek össze az ablakpucoláson kívül.

Telefonszám: csak tagok számára látható

FacebookInstagram

Munka

Idő: egyedi megállapodás alapján

Ár: from 2500 HUF egy órára

év: 16-99 év

Bejárónő

Szolgáltatások

  1. Lakás takarítás

  2. Ház takarítás

  3. Ablaktisztítás

  4. Autótisztítás

  5. Vasalás

  6. Mosogatás

 

Takarító felszerelés: Sajáttal rendelkezem