Jessica T.

Jessica T.

Budapest25 y2 y experiencefrom 350 HUF for a m

Üdvözlöm!
Tormási Jessicának hívnak. 25 éves vagyok energikus, kreatív, és korom ellenére hatalmas érzelmi intelligenciával, és élettapasztalattal rendelkezem!
Hol is kezdjem ezeknek az alátámasztását.!
Iskoláim elvégzését cukrász tanulóként kezdtem. És természetesen el is végeztem. Illetve mellette egyszerre az érettségit is elvégeztem.
Az ötlet édesanyámtól adódóan indult. Ő hobbiból kezdte el a forma torták készítését, ma már saját cukrász üzeme van! Nagyon nagy kreativitással rendelkezem, meg spécizve egy annál is nagyobb kézügyességgel! Tudni kell a rólam hogy családom nagy része is ugyan ebben a sorban áll! Ugyanis Nagypapám mai napig megtalálható az interneten mint Németh János Agancsfaragó művész, nagyon büszke vagyok rá, és hogy volt kitől örökölnöm ezt a hatalmas lehetőséget az életbe!
2015-be elmentem egy jobb agyféltekes rajz tanfolyamra ahol meg mutattam rajzaimat a tanárnak, és meg kérdezte tőlem hogy miért is jöttem én ide?! Sokszor mikor olyan érzelmi fázisba vagyok a vers írás sem áll távol tőlem, családomnak, szeretteimnek! Így tényleg azt hiszem hogy valami csoda az amit én kaptam az életbe!
Édesapámat sajnos 18 éves koromban elvesztettem! A 2 házasságából volt akkor egy 10 hónapos öcsém, akit szinte én neveltem, óvtam hisz az anyukájának muszáj volt dolgoznia.
Nővéremnek 3 gyerkőce van, így 3 szoros nagynéni is vagyok, természetesen ott is minden időt és lehetőséget kihasználtam hogy velük lehessek!
Nagyon szeretem és meg értem a gyerekeket!
3 évig éltem francia országba ott is egy magyar 9 éves kisfiúra vigyáztam 1,5 évig! Nagyon szerettük egymást, szinte testvéri viszony alakult ki közöttünk. És a szülők is már családként tekintettek rám.
Ez idő alatt elvégeztem egy műkörmös, egy smink tetováló iskolát is. Jelenleg kozmetikusnak tanulok, amit remélem januárba el is végzek.
Így emellett keresek egy olyan állást amit szívesen és szívvel tudok végezni ezért is jelentkeztem az állás hirdetésre. Január közepétől!
Nagyon szeretem az időmet gyerekek, és állatok között tölteni, hisz hatalmas szeretett tudnak nyújtani azoknak akik megérdemlik.
Illetve még szeretek a szabadban túrázni, kirándulni. És mindig ki találok valami újat magamnak ami a következő célom lehet az életbe.
Nagy vonalakban ez lennék én és az eddigi életem.🙂

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends

Work

Time: agreed individually

Pay: from 350 HUF for a m

Au pair: negotiable

Experience: 2 y

Baby sitting

 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

 

Up to 2 children

Education

Special secondary

Specialty: Cukrász, körmös, sminktetoválo

Courses: first aid courses

Languages: Hungarian