Email
PasswordForgot?
Katalin M.

Katalin M.

Baja41 y30 y experiencefrom 4500 HUF for a d

Kizárólag Baján!
Több nap esetén megegyezünk, kedvezményes árat biztosítók!
Üdvözöllek!
Engedd meg, hogy bemutatkozzam,Kata vagyok! Nagyon örülök, hogy megismerhetlek, és elmesélhetem, hogy miért szeretnék cica szitter lenni. A cicák iránti szeretetem és törődésem motivál, hogy segítsek cicatulajdonosoknak, akiknek nehéz megbízható és gondoskodó személyt találniuk, amikor el kell menniük otthonról.

Tudom, milyen nehéz lehet cicatulajdonosként bárhol máshol lenni, főleg akkor, ha nincs olyan személy, akire rábízhatnánk a kedvencünket. Ráadásul sok helyen még cica panzió sem található a közelben, és nem szeretnénk elválasztani a cicát saját környezetétől. Ezért vállalom , hogy gondoskodjak a cicádról, még ha többször is kell látogatnom őt naponta.

Amellett, hogy meglátogatom a cicát, etetem, friss vizet adok neki, és szükség esetén tisztítom a macskaalmot, tudom, hogy a cicák szeretik, ha számukra megszokott környezetben maradnak. Ezért nem csak a fizikai szükségleteikre figyelek oda, hanem arra is, hogy időt szánjak rájuk, játszak velük, és biztosítsam számukra a szükséges simogatást és szeretetet.

Cica tulajdonosként én is mélyen szeretem ezeket a csodálatos lényeket. Születésem óta doromboló négylábúak vesznek körül. Az én cicám is számomra a családom része, és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy boldog és egészséges legyen. Az évek során megtanultam megismerni a cicák viselkedését és igényeit, és tapasztalatommal biztosíthatom a cicák számára a legkedvezőbb körülményeket.

Fontos számomra, hogy megbízható legyek, így ha rám bízod a cicádat, garantálom, hogy gondoskodó és felelősségteljes leszek. Minden cica egyedi igényekkel és személyiséggel rendelkezik, és arra törekszem, hogy minden egyes cicának a legjobb gondoskodást nyújtsam.

Amennyiben bármilyen további kérdésed lenne, örömmel válaszolok rájuk. Nagyon várom, hogy megismerhesselek és a cicád gondját viselhessem!

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Pay: from 4500 HUF for a d

Experience: 30 y

Pet sitting

Pets

  1. Dogs (1)

  2. Cats

  3. Birds

  4. Rodents

  5. Reptiles

Education

Vocational