Eleonóra J.

Eleonóra J.

Pécs22 y4 y experiencefrom 1000 HUF for an h

Üdvözlök minden érdeklődőt a profilomon!

Azért jelentkeztem erre a webhelyre, mert segíteni szeretném a gazdikat, hogy egy megérdemelt kikapcsolódás alatt vagy munkaügyben elutazás miatt ne keljen aggódni házikedvencük iránt!
Fontos tudni rólam, hogy 4 éve vagyok büszke gazdája egy általam örökbefogadott cicának, akit vadsága miatt nehéz nevelgetni, de ezáltal sok tapasztalatot szereztem a témában. Szüleimnek van még 2 macskájuk (Main Coon, Arab Mau) akikre gyakran vigyázok, sokat játszom velük, de a bundájukat is kifésülöm ha kedvük tartja. A cicám előtt patkányaim is voltak, akiket tanítottam külön trükkökre, sőt említésre méltatom még azt a tényt, hogy a cicám is tud pacsizni, forogni stb. Úgy gondolom van érzékem az állatokhoz, és ezt több visszajelzésből is megkaptam. De az érdeklődésem nem áll meg itt, hüllőkre is vigyáznék vagy bármilyen másik szeretetgombócra, aki megfordulhat a háznál.
Amiatt is jelentkeztem erre az oldalra állatszitterként, mivel egyetem mellett nehéz olyan diákmunkát találnom, amivel igazán letudnám foglalni magam és ne érezzem soknak tanulás mellett. Úgy gondolom ezen az oldalon a kis- és nagyállat gazdikon keresztül olyan feladatokat vállalhatok és valami olyannal foglalkozhatok, ami igazán le tud kötni.

Remélem jó benyomást keltettem és minél hamarabb megismerhetem a ti általatok befogadott és olyannyira szeretett családtagjaitokat!

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends

Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Pay: from 1000 HUF for an h

Experience: 4 y

Pet sitting

Pets

  1. Dogs (1)

  2. Cats

  3. Birds

  4. Rodents

  5. Reptiles

Education

Special secondary

Institution: Ank

Specialty: Kéttannyelv

Languages: English, Hungarian