E-mail
Katalin M.

Katalin M.

Baja41 év10 év tapasztalatfrom 1600 HUF egy órára

Kizárólag Baján!
Nyári Gyermekfelügyelet - A Megoldás a Szülőknek!
Anyukaként tudom, milyen nagy kihívást jelent a nyári szünet, amikor a gyermekünknek nincs iskola, mi pedig dolgozni kellünk. De ne aggódj, segítséget nyújtok! Vállalok gyermekfelügyeletet óvodás és iskolás korú gyermekeknek, hogy Te nyugodtan és biztonságban végezhesd a munkádat.

Miért éppen hozzám fordulj?
40 éves anyukaként tisztában vagyok a különböző korosztályok igényeivel és játékosságával.

Megbízható vagyok: Fontos számomra, hogy mindig megbízható legyek, így biztos lehetsz abban, hogy gyermekeid jó kezekben vannak.

Tanulás és játék: A gyermekfelügyelet során nem csak a gyermeked biztonságát és gondozását vállalom, hanem segítek neki az iskolai feladatokban is. Tanulhatunk együtt, hogy a nyári szünet ne csak a játékról szóljon, hanem az ismeretszerzésről is.

Szórakozás garantálva: Együtt játszhatunk, alkothatunk, és kikapcsolódhatunk a helyi játszótereken. A friss levegőn töltött idő mindig jót tesz a gyerekeknek.

Rugalmas időbeosztás: Szem előtt tartom a szülők igényeit is. Ha csak néhány órára szeretnél kikapcsolódni, vagy hosszabb időre van szükséged segítségre, rugalmasan alkalmazkodom az igényeidhez.

Ne hagyd, hogy a nyári szünet stresszes legyen! Fordulj hozzám bizalommal, és garantálom, hogy gyermekeid jó kezekben lesznek. Vedd fel velem kapcsolatot!
Így természetesen! Emellett szívesen segítek az alapvető házimunka elvégzésében is, amennyiben szükséged van rá. Tudom, hogy az otthoni teendők felhalmozódhatnak, és néha nehéz összeegyeztetni a munkát és a háztartási feladatokat. Ezért nemcsak a gyermekedre figyelek, hanem ha igény van rá, segítek a takarításban, mosásban, egyéb házimunkában is. Az a célom, hogy terhet vegyek le a válladról, hogy te teljes mértékben a családodra és a munkádra tudj koncentrálni.

Telefonszám: csak tagok számára látható

FacebookInstagram

0 ajánlja
Munka

Idő: egyedi megállapodás alapján

Ár: from 1600 HUF egy órára

Bentlakásos bébiszitter: nem érdekel

Tapasztalat: 10 év

Gyermekvigyázás
  • A saját otthonomban is vállalok felügyeletet

  • Foglalkozom fogyatékkal élőkkel

  • Jól kijövök a háziállatokkal

  • Kimehetünk a szabadba a gyerekekkel

  • Be tudok vásárolni

  • Tudok főzni

  • Tudok takarítani

  • Van jogosítványom

  • Van autóm

  • Nem dohányzom

 

Szívesen foglalkoznék

  1. Csecsemőkkel, 0-1 éves korig

  2. Kisgyermekekkel, 2-3 éves korig

  3. Óvodásokkal, 4-6 éves korig

  4. Kisiskolásokkal, 7-11 éves korig

  5. Tinikkel, 12-18 éves korig

Végzettség

Szakiskola

Képzések: elsősegély tanfolyam