E-mail

Kapcsolat

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Nem lehet bejelentkezni a fiókjába. Mit kell tenni?

Ha nem tud bejelentkezni fiókjába, javasoljuk a jelszó megváltoztatását. Látogasson el a https://www.bebiszitterkereso.hu/reset oldalra, és írja be e-mail címét. Most lépjen az e-mail postaládájába, és kövesse az utasításokat.

 

Hogyan fizethetek a tagságért?

A tagságért bankkártyával vagy PayPal számlán keresztül fizethet. Ha nem sikerül a fizetés, tudassa velünk. Írjon nekünk az support(at)bebiszitterkereso.hu címre

 

Hogyan lehet megszüntetni a tagságot?

Bármikor felmondhatja tagságát, ha bejelentkezik a fiókjába, és eljut a https://www.bebiszitterkereso.hu/options részbe. Az oldal tetején egy gombot lát, amely kikapcsolja a tagsági előfizetését. Ha rákattint, előfizetését megszüntetjük. Ha leiratkozik, tagsága annak az időszaknak a végéig marad érvényben, amelyért fizetett, de ezt követően nem újul meg.

 

Miért terhelték meg a számlámat?

A BebiszitterKereso.hu tagsága automatikusan megújul, amíg a felhasználó fel nem mondja. Pontosan úgy működik, mint a Netflix vagy bármely más előfizetési szolgáltatás. A felhasználókat tájékoztatjuk arról, hogy a tagság automatikusan megújul a tagság foglalásakor. Ha a tagságra már nincs szükség, akkor fiókja beállításainak részében felmondhatja: https://www.bebiszitterkereso.hu/options.

 

Ha leiratkozom, továbbra is láthatom a tagok kapcsolatait?

Ha leiratkozik, tagsága annak az időszaknak a végéig marad érvényben, amelyért fizetett, de ezt követően nem újul meg. A fizetett időszak végéig élvezheti a tagság előnyeit.

 

Miért látom továbbra is az adataimat a Google keresésben a fiókom törlése után?

A Google frissíti a szerverein található információkat, amikor robotjaik újra ellátogatnak egy weboldalra. Tehát, ha törölte profilját, akkor is láthatja hirdetését a Google keresésben. Ezt nem tudjuk befolyásolni. Általában 2-3 hétbe telik, amíg az összes adatot eltávolítják a Google-ból.

 

Ha szeretnél kapcsolatba lépni a BebiszitterKereso.hu csapatával, akkor azt emailen könnyen megteheted. Ha kényelmesebb, akkor a Facebook oldalunkon keresztülis tudsz nekunk ìrni.

Email írása az elérhetőségünkre: support(at)bebiszitterkereso.hu

Fontos: A BebiszitterKereso.hu nem áll kapcsolatban az oldalon található bébiszitterekkel, ezért kérjük, hogy csak visszajelzésekkel kapcsolatos, üzleti jellegű illetve az oldal működési rendellenességeivel kapcsolatban keressetek minket.