E-mail
Rédl B.

Rédl B.

Budapest25 évfrom 3000 HUF egy órára

Rédl Boglárka vagyok egy életvidám és energikus és keratív 25 éves lány. A kézműves egyéni vállalkozásom mellett szeretnék bébiszitterként elhelyezkedni. Szeretnék minél komolyabban hozzáállni a feladathoz ezért egy olyan családot keresek, akikkel partnerként tudunk együttműködni, beavatnak a nevelési elveikbe és teret adnak a gyermekkel kapcsolatos kérdéseim konstruktív megbeszélésének.

Az óvodától a gimnáziumig waldorf iskolába jártam, így a waldorf szemlélet mélyen beivódott a gondolkodásomba. Hiszem, hogy hagyni kell kibontakozni a gyermekek képzeletvilágát, kevesebb elektronikus eszközzel és több természettel kell körülvenni őket. Sokkal jobban szeretek mesélni és verset olvasni mint bekapcsolni a Minimaxot. Nagyon fontosnak tartom a népmeséket. Azt gondolom, hogy a gyermekeknek szükségük van egy ritmusra (akár egy nap során, akár az évszakok változásának tudatos követésében, az ünnepekre való készülésben) amit a munkám során a lehetőségekhez mérten igyekezni fogok kialakítani.

Az óvodás- és iskoláskorú gyermekekkel való foglalkozást magabiztosan vállalom, hiszen egyrészt egy sokgyerekes családban nőttem fel sok kistestvérrel, másrészt több alkalommal is táboroztattam gyerekeket Franciaországban, illetve olykor szívességből bébiszitterként is besegítettem, így volt alkalmam számos alkalommal kipróbálni magamat. A 1-2 éves gyermekek felügyeletét is nagyon szívesen vállalom viszont ebben az esetben szükségem lesz egy pár alkalomra (amit természetesen ingyen vállalok) amely során a szülők segítségével tudok beletanulni a feladatkörömbe.

Amennyiben a leírtak alapján megfelelőnek találsz a feladatra, kérlek keress bátran és beszéljünk meg egy személyes találkozást.

Telefonszám: csak tagok számára látható

FacebookInstagram

0 ajánlja
Munka

Idő: egyedi megállapodás alapján

Ár: from 3000 HUF egy órára

Bentlakásos bébiszitter: nem érdekel

Gyermekvigyázás
  • A saját otthonomban is vállalok felügyeletet

  • Foglalkozom fogyatékkal élőkkel

  • Jól kijövök a háziállatokkal

  • Kimehetünk a szabadba a gyerekekkel

  • Be tudok vásárolni

  • Tudok főzni

  • Tudok takarítani

  • Van jogosítványom

  • Van autóm

  • Nem dohányzom

 

Szívesen foglalkoznék

  1. Csecsemőkkel, 0-1 éves korig

  2. Kisgyermekekkel, 2-3 éves korig

  3. Óvodásokkal, 4-6 éves korig

  4. Kisiskolásokkal, 7-11 éves korig

  5. Tinikkel, 12-18 éves korig

Végzettség

Egyetem

Intézmény: ELTE

Szakirány: Nemzetközi Gazdálkodás

Nyelvek: angol, francia