E-mail

Felhasználási Feltételek

Jelen felhasznàlási feltételek a bebiszitterkereso.hu weboldal használatára vonatkoznak. Ha nem értesz egyet a felhasználási feltételekkel, nem használhatod az oldalt. Az oldal használatával illetve a regisztrációval elfogadod az itt foglalt felhasználási feltételeket.

Amennyiben a felhasználási feltéltelek megszegéséért már törölve lett a profilod, úgy fenntartjuk a jogot, hogy nem engedélyezzük az oldal további használatát. Közvetitő cégek nem használhatjak az oldal, csak magánszemélyek regisztrálhatnak. A céges illetve a felhasználási feltételeket megszegő felhasználókat töröljük.

Az oldal használatával beleegyezel abba, hogy információkat gyűjtsünk rólad és azokat kezeljük. Erről bővebben az adatkezelési nyilatkozatban olvashatsz.

Felhasználói tartalmak

A bebiszitterkereso.hu lehetőséget nyújt a felhasználóknak, hogy regisztráljanak és szöveges vagy képi adatokat töltsenek fel a rendszerünkbe. Ezek a feltöltött adatok, a regisztrációhoz használt email címen és jelszón kívul más felhasználók által is elerhetőek, nyilvánosan láthatóak lesznek. Fenntartjuk a jogot, hogy a fényképek kivételével ezeket az adatokat szerkeszthetjük/módosíthatjuk, amennyiben az oldal szerkesztési elvével ellentétesek. Erre csak kivételes esetekben szokott sor kerülni.

A feltöltött adataid, képek jogtisztaságáért a bebiszitterkereso.hu nem vállal felelősséget továbbá, felhasználóként beleegyezel és betartod, hogy nem töltesz fel jogellenes tartalmakat.

A bebiszitterkereso.hu a feltöltött adatok valóságtartamaért nem vállal felelősséget. A felhasználók a feltöltött adatok tartalmat tekintve nincsenek korlátozva, amíg azok a bébiszitter kereséshez kapcsolódnak és nem reklámoznak céges szolgáltatásokat. Szolgáltatóként nem tudjuk ellenőrizni a feltöltött tartalmakat. Az oldal használataból eredő esetleges károk nem a mi felelőssegünk, semmilyen anyagi kompenzációt nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben az oldal céljával ellentétes tartalmakat találunk, azokat törölni fogjuk.

A regisztrációval és adatfeltöltéssel beleegyezel, hogy a bebiszitterkereso.hu minden az oldalra felvitt szöveges adatot szabadon felhasználhat marketing és egyéb célokra.

A feladott babysitter kereső hirdetéseket nem lehet törölni. Egy idő után inaktiválódnak, de az oldalon nyilvánosan elérhetőek lesznek még akkor is, ha törölted a regisztrációdat.

Az oldalon található információk semmilyen módon nem használhatóak fel az írásbeli engedélyünk nélkül, kivétel a keresőmotorok által.

Email üzenetek

A regisztrált felhasználók számára az oldal funkcionalitásához kapcsolódó és más marketing tartalmú üzeneteket küldhetünk.

Felhasználói visszajelzések

Minden felhasználói visszajelzést szívesen fogadunk, de a bebiszitterkereso.hu semmilyen anyagi ellentételezést, kompenzációt nem fizet ötletekért vagy az oldal muködésére vonatkozó észrevetlekért. Amennyiben ezzel nem értesz egyet, ne lépj velünk kapcsolatba.

Tiltott tevékenységek

Nem használhatod a bebiszitterkereso.hu-t semmilyen az oldal profiljába nem illő tevékenységre.

Tilos az oldalon szereplo információkat az engedélyünk nélkul közzétenni, lemásolni, feldolgozni vagy felhasználni. Ez alól kivételt képeznek a legnagyobb keresőcégek keresőmotorjai.

Az oldalra tilos olyan adatokat feltenni, amely nem kapcsolódik a bébiszitter kereséshez.

Tilos cégeket, gazdasági társaságokat reklámozni az engedélyünk nélkül.

Tilos az oldal forráskódját letölteni, módosítani vagy az oldal muködését bármilyen formában befolyásolni.

Profil biztonság

A regisztrációval beleegyezel, hogy a jelszavadat bizalmasan kezeled, és nem adod ki másnak.